Bleach mangasının yeni veya eski bölümlerini bu başlık altında konuşalım.
Son yayımlanan bölümü ile herşeyin başladığı yere geldi, hougyoku çıktı ortaya. Siz neler düşünüyorsunuz? Bu arada Aizen daha teğmenken ortalığı dağıtıyor valla
Son bölüme hayran kalmayan yok sanırsam. Her ne kadar aizenin kolundaki o işaret düşse de geri alacak. T.T Nasıl alacağını merak ediyorum açıkçası ama asıl önemli olan urahara ile shinji yi yanyana görebilmem =). Benim için tabiki de.
Son yayımlanan bölüm çok iyidi. Vaizardların harekete geçmesi güzel, Urahara'ya çok şey borçlular. Özellikle Aizen'e Bir daha ki haftaya kadar dayan dayanabilirsen
Yaklaşık 1,5 ay oldu mangayı okumaya başlayalı. Daha önceden bir kere teşebbüs ettiysem de okumaya , başaramamıştım. Ama bu sefer iyi ki başlamışım dedim. Deli gibi okudum arka arkaya. 15 gün önce bitirdim. Şimdi haftaları beklemek zorlaştı. Son bölüm cidden iyiydi.
En son felix_91 tarafından, 27 Haz 2008, 22:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Son bölüm artık günümüze dönülecekmiş hissi veriyordu. O sebeple takipçilerini bayağı büyük bir heyecan kapladığına eminim. Ama ben günümüze yani savaşın başlayacağı noktaya döneceklerinden emin değilim. Umarım ben yanlış tahmin ediyorumdur. Shinji'nin ve diğerlerinin Aizen'e olan borçlarını nasıl ödeyeceklerini dört gözle bekliyorum.
Manga bölümünden spoilersız yazı bekleyenler boşuna beklemesin bence. Biz de spoiler içine almaktan kurtulalım yazdıklarımızı.
Pek heyecanlı bir bölüm olmadı bu ve iki hafta da bekleyeceğiz maalesef İnşallah ileriki bölüm buna değer...Herhalde bi önceden bölümleri ard arda okuduğumdan boş olan bölümleri pek farketmeyip diğerine geçiyordum ama şimdi 1 hafta bekleyip de böyle bi bölüm alınca kötü oluyor
Beklediğimden daha erken başladı hareket. Aslında başladı denmez kaldığı yerden devam etti demek daha doğru olur. Ben Aizen'in Soul Society'nin alayının gözünü boyaması üzerine birkaç sayı daha bekliyordum açıkçası.
Evet beklenen anın geldiğini haber veren bir sayı oldu, bu haftaki. Ryujin Jakka kınından çıktıysa da, sadece kınından çıktığı ile kaldı. Aizen'in Stark, Helibel ve Barragan'a çok güvendiğinden midir nedir, söylediği sözler acayip derecede merak uyandırdı bende. Bleach'ın yeni sayılarını sabırsızlıkla beklediğim günlere geri döndüm resmen. Şimdi bekle bekleyebilirsen. Kaptanlar Espada'lara, Ichigo Ulquiorra'ya karşı, bütün manga serisinin en tempolu sayıları olacağa benziyor bundan sonrakiler, yaşanacak savaşlar uzun süre konuşulup tartışılacak eminim. İnşallah komik şeyler yapıp mahvetmezler bu atmosferi.
Ryujin jakka, söyleyişi bile çok iyi Genel olarak iyi diyebiliceğimiz bir bölümdü. Aizen'in söylediği lafı yedirtmeleri lazım. Kaptanlar bankai ile coşturacaklardır ortalığı, arrancarlarda boş değil tabi, salıvericeklerdir kendilerini Diğer haftayı beklemek çok zor olucak yine, süper dövüşlerin başlayacağı an geldi çattı. Çok heyecanlıyım
Emin değilim ama Old Yama Karakura yı taşıdık dememiş miydi SS ye.O zaman küçük kız orda ne yapıyordu?.İlk üç sayfayı pek anlayamadım yani.Gelecek bölümlerde cidden beklemek zorlaşacak gibi.
Sütunlardan biri yıkıldığında, önceki sayılarda 4 karakterin 3'ü dövüştüğü için "Ikkaku!!" diye bağırasım geldi desem yeridir. Kubo Tite'yi kınıyorum bu davranışından dolayı. Ama onun da kafasında belli bir amaç olduğu ortada, Fraccionların ne kadar kuvvetli olduklarından dem vurarak, "fraccion bu kadar güçlüyse, allah bilir efendisi/leri (Barragan, Helibel, Stark) ne kadar güçlüdür?" gibi bir düşünce yaratmak istiyor kafalarda. Bunun ardından da haliyle sıra Espadalar'la dövüşmeye geldiğinde şöyle diyeceğiz "Espadalar bu kadar güçlüyse, onları yaratan kişi (Aizen) Allah bilir ne kadar güçlüdür?" Bleach'in gidişatı barizmiş gibi görünse de, "şu şöyle olcak, bu böyle olcak" desek de, hikayenin gidişatına ve hatta temeline etki eden şaşırtıcı açıklama ve olayların, arada bir karşımıza çıkıyor olmasından dolayı okumaya devam ediyorum. Benim gibi takip eden herkese de Allahtan sabırlar diliyorum.
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Uyarı / Attention :
Bu sitede herhangi bir yasadışı dosya veya bağlantı bulunmamaktadır. Mesajların tüm sorumluluğu yazan kişiye aittir. This site has no illegal material or link. The responsibilities of messages belongs to author.