On a long and lonesome highway east of Omaha You can listen to the engine moanin' out his one note song You think about the woman or the girl you knew the night before But your thoughts will soon be wandering the way they always do
Ülkemizde basılı manga oldukça az, bu yüzden mangayı yetersiz görüyorum ve internet ortamında okunan mangalar yeterli tadı veremiyor. Yazıcıdan çıkarttıktan sonrada darmadağın kağıtlarla boğuşmak zor oluyor. Ancak Japonya'da olsam kesin manga derdim RaDaGaST'ın yorumunda söylediği nedenden ötürü yine de yayınlandığı görsel organ nedeniyle anime oldukça öne çıkıyor bu yüzden gerçekçi bir cevap vererek "Anime" diyorum.
Mesela bu aralar Bleach sağolsun fillerlarla dolduğu için mangasını tercih ediyorum. Her ne kadar shoujolardan pek haz almasam da Nana'nın animesini tercih ederim, çünkü müzikleri bambaşka =) Digimon gibi serileri düşünürsem tabiki de anime
Ama genel olarak düşündüğümde manga tabiki de her şey orjinal hikaye bozulmamış ve gereksiz yere ticari kaygısı yapılmıyor. Oyum mangaya
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir
Uyarı / Attention :
Bu sitede herhangi bir yasadışı dosya veya bağlantı bulunmamaktadır. Mesajların tüm sorumluluğu yazan kişiye aittir. This site has no illegal material or link. The responsibilities of messages belongs to author.